Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

Hyr en stuga på Fårö, Gotland

 

Vill du hyra en mysig och trevlig stuga ? Jag har tre charmiga stugor för uthyrning på Fårö, Gotland där du kan bo dygnsvis/veckovis under hela året. Stugorna är utrustade med alla bekvämligheter du kan behöva för att få en mysig och avslappnad semester.

STUGA 6554

En enkel men prisvärd stuga vid Sudersand, Fårö. Stugan är utrustad med spis, kyl, frys, mikro m.m. Dusch och toalett finns i angränsande hus. Stugan har en veranda på 15 kvm med härlig eftermiddagssol och tidig kvällssol. Ett lugnt läge med insynsskyddad tomt.

 

LÄS MER HÄR OCH SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN!

STUGA 6555

Charmig stuga i lugnt läge mitt på Sudersand. Stugan är perfekt för två familjer som vill hyra tillsammans då stugan består av två små stenhus med sovloft och en friggebod. Stugan har kök med plats för många, dusch och toalett. Stugan har ett skyddat läge med närhet till det mesta ni kan behöva.

 

LÄS MER HÄR OCH SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN!

STUGA 6556

Två små stugor - en med kök, badrum, sovrum och vardagsrum, i den andra stugan enbart sovrum. Stugorna ligger på Sudersand, Fårö och har en stor ostörd tomt och nära till havet. I stugorna finns alla bekvämligheter du kan behöva. Denna stuga kan ni även hyra dygnsvis/veckovis under höst, vinter och vår.

 

LÄS MER HÄR OCH SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN!

Kontaktuppgifter

Telefon 076-821 88 10

 

E-post birgitta@skonheten.se

Adress Fårö Sudersand, 624 67 FÅRÖ

stugor

Kontakt

Orkidé Hudvård


Byrumsgatan 6
621 58 VISBY

Kontakta oss
Email
Tel: 076-821 88 10
Översikt